Drymanager S3

Drymanager S3 peruskäyttö

Hankittavat lämmittimet

Alle 30 m2 huoneeseen, alle 10 metrin veneeseen tai alle 5,7 metrin asuntovaunuun riittää yksi 1.2  kW lämpötuuletin. Muuten tulee ostaa kaksi 1,2 kW lämmitintä ja jatkojohto, joita laitetaan USB ohjattuun pistokkeeseen. Jos on kysyttävää, ota yhteys sähköpostilla.

Näin kytket Drymanager S3:n osat

Kytke sensori, USB ohjattu virtalähde ja DM:n oma usb virtalähde, jonka jälkeen DM käynnistyy. Helpointa on liittää USB virtalähde ja USB ohjattu pistoke tavalliseen jatkojohtoon (ei kuulu toimitukseen). USB ohjatussa pistokkeessa tarkista, että sivussa oleva on/off pistoke palaa punaisella. Kytke lämmitin USB ohjattuun pistokkeeseen. DM päälläolosta viestii keltainen sykkivä ledi.

Näin sijoitat Drymanager S3:n

DM:n sensori asennetaan kuvan mukaan vapaaseen paikkaan, kauas lämmittimestä. Paikan tulee olla sellainen, ettei aurinko tai muu lämmitys pääse vaikuttamaan sensoriin. Sensori asetetaan 15 - 30 cm korkeudelle lattiasta, irralleen seinästä.  Näin varmistetuu, että kosteushallinta kattaa koko tilan, myös lattian korkeudella. Tarjoamme tilausvaiheessa tarkemmat ohjeet esim. pohjapiirustuksen perusteella.

Peruskäyttö

Noin 10 sekunnin välein syttyvä keltainen ledi ilmaisee normaalia toimintaa. Jatkuva keltainen led valo ilmaisee, että on lämmitin ongelmia alkukuivauksen jälkeen. Tarkista silloin sensorin sijainti, ja että lämmittimen teho riittää tilan kokoon nähden. Silloin voit myös yrittää vähentää tilan tuuletusta. Led  valo normalisoituu, jos irroitat  ja kytket uudestaan DM:n sähköjohdon.  Tämän resetoinnin jälkeen tulisi odotettaa pari vuorokautta, ennenkun DM:n led valotus tarkistetaan uudestaan Mittaus - drymanageriin on kytketty ainoastaan sensori ja oma virtalähde, katso tästä lisää.

Tilauksen sisältö

Drymanager S3 tilataan tilaussivulla olevilla asetuksilla, muita asetuksia ei tarvitse tehdä. Mukana on käyttöohje ja kaikki tarvittavat osat, paitsi lämmitin. Toimitukseen kuuluu 2 m USB jatkojohto, jolla voidaan pidentää haluttua USB yhteyttä.