Drymanager S3
Tilaukset ja hinnasto

Tilauksen sisältö

Drymanager S3 lähetetään laskun kanssa.  Mukana on käyttöohje suomeksi ja ruotsiksi  ja kaikki tarvittavat osat, paitsi lämmitin. Toimitukseen kuuluu 2 m USB jatkojohto, jolla voidaan pidentää haluttua USB yhteyttä. Vahvistamme joka tilauksen tekstiviestillä tai sähköpostilla. Kuvaa myös käyttökohteesi muutamalla sanalla varmuuden vuoksi. Tuotteeseen sovelletaan normaalia kuluttajansuoja lainsäädäntöä.

Drymanager S3, valitse sopivin näistä asetuksista  180 € (sisältäen ALV ja toimitus Suomessa)

Talo sopii taloille, mökeille ja pienvarastoille, joita jätetään pitkään tyhjiksi, ja joista on poistettu tekstiilit, ja avattu kaapit ja ovet Kuivatalo sopii  -”-  joissa on tekstiilejä ja kalusteita. Sopii myös silloin, kun tiloissa käydään pari kertaa kuukaudessa tai enemmän Talo 8C sopii samoihin tiloihin, jolloin lämpötila pidetään vähintään 8 o C. Vene sopii veneeseen, joka on vedessä, telakalla ulkona tai sisällä kylmässä tilassa.  Pilssi (pohja) kuivataan ennen DM:n käyttöä. Vene 8C sopii samoihin tiloihin, jolloin lämpötila pidetään vähintään 8 o C. Asuntovaunu sopii asuntovaunuille tai -autoille säilytyksen aikana. Varmista että on ilmankiertoa ( ei saa olla ilmatiivista) Asuntovaunu 8C  sopii samoihin tiloihin, jolloin lämpötila pidetään vähintään 8 o C RH55 sopii kosteudelle herkille. Kosteus rajataan 55% RH lämmityksen avulla

Asiantuntijan raportti 38 € (sisältäen ALV)

Käydään läpi Drymanager S3 lokitiedostoa kun se on toiminut vähintään 2 viikkoa.  Asiakas toimittaa kuvauksen tilasta sekä lämmityslaitteesta ja käyttöajankohdasta.  Laadimme sen perusteella raportin tilan kosteuskäyttäytymisestä jossa arviodaan kohteen homeriskeja. 

Asiakaskohtainen konfiguraatio 20 € (sisältäen ALV)

Voit määritellä maximi kosteuden ja halutessa minimi lämpötilan. Palveluun kuuluu USB tikku. Yksinkertainen päivitys ilman PC:tä!

5 metrin USB-jatkojohto 18 € (sisältäen ALV)

Huomioi että samalla yhteydellä ei voi olla useita jatkojohtoja, signaali heikkenee silloin liikaa.

Drymanager S3 vuokrauksesta  yhteisöille tai yrityksille,  tiedustele tarkemmin sähköpostilla 

Tarjoamme  edullisia pitkän ajan kosteusmittaus tai -hallinta yrityspaketteja. 

Yhteydenotot ja tilauksetOlen lukenut takuuehdot.

Matkapuhelinnumero:

Oma sähköposti:

Osoite:


Sisältö:


 

captcha

Ole hyvä ja kirjoita turvakoodi tähän:

DRYMANAGER S3 KAUPPA JA TAKUUEHDOT

Etäkaupassa kuluttajalla on 14 päivän perumisoikeus. Kuluttajan katsotaan saaneen tuotteen kolmantena päivänä siitä kun tuote on jätetty postin tai muun kuljetusliikkeen kuljetettavaksi. Kuluttajan tulee palauttaa tuote myyjälle lähettämälle se kustannuksellaan myyjän osoitteeseen. Tuotteen tulee olla ehjä ja alkuperäisessä pakkauksessa sekä ohjelmiston muuttamaton jotta kauppahinta palautetaan.Takuuehtoina sovelletaan kuluttajaviraston yleisiä takuuehtoja. Tuotetakuu kattaa ainoastaan itse tuotteen. Takuu raukeaa, mikäli tuotetta on käytetty käyttöohjeiden vastaisesti, tai tuote on vaurioitunut ulkoisesta syystä, esim. ukkosen johdosta. Takuu ei kata mitään laitteeseen liitettävää kolmannen osapuolen toimittamaa laitetta eikä sen aiheuttamia kerrannaisvahinkoja. Liitettävän laitteen osalta tulee noudattaa kyseisen laitteen käyttöohjeita ja laitteen valmistaja vastaa laitteesta.

Yritysinfo

Drymanager S3:n tuotanto ja myynti: Ab Seres Oy ja Biznord Tmi

Tilaus, takuu - ja hinnastotiedot